Bruiloft
Fabuloes Weddings
Door Fabuloes Weddings:
Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd!

Je zult er nu snel genoeg achter komen dat er heel wat komt kijken bij het organiseren van je bruiloft. Niets voor niets bestaan er weddingplanners, mensen die je helpen bij de organisatie. Die ervoor zorgen dat je ook kunt genieten van de voorbereiding, omdat al het uitzoekwerk voor je geregeld wordt. Die er ook voor zorgen dat alle afspraken met leveranciers op elkaar afgestemd worden en het draaiboek logisch in elkaar zetten. En wat te denken van alle creatieve en originele ideeen die een weddingplanner je kan bieden omdat zij op de hoogte is van alle trends op trouwgebied. En misschien nog wel het meest van toegevoegde waarde is het wanneer jouw weddingplanner ook meteen je ceremoniemeester is. Ideaal, om hier geen vrienden of familie mee te hoeven belasten. En daarnaast vinden leveranciers een professioneel aanspreekpunt ook altijd erg prettig om mee samen te werken.

Kortom; reden genoeg om eens in gesprek te gaan met Fabuloes Weddings. Want een zorgeloze bruiloft, dat wil toch ieder bruidspaar!

Fabuloes Weddings is binnen Nederland gespecialiseerd in bruiloften in Limburg. Wil je eigenlijk in het buitenland trouwen, maar past dat niet binnen het budget? Denk dan eens aan het vakantiegevoel dat Limburg je kan bieden. Ik wijs je de weg!
Maar ook trouwen in het buitenland kan natuurlijk geregeld worden. Wat te denken van jullie jawoord bij zonsondergang op bijvoorbeeld CuraƧao? Neem gerust contact met me op, en laat me jullie dromen horen!

Volg Fabuloes Weddings op twitter en facebook:
@FabuloesWedding
facebook.com/FabuloesWeddings

Contactgegevens

Adres:Wittesteegstraat 2
  6015AL Neeritter
 
Telefoonnr.: 06-50997267
Faxnr.:
 
Website: http://www.fabuloes.nl

Informatie

Werkzaam in::Mijn provincie


Reacties

Zelf een reactie achterlaten? Log eerst in!